[fblike]

Честитки за наградените ученици и сите ученици кои учествуваа на ликовниот конкурс. Во прилог Ви ги претставуваме победничките ликовни творби и галеријата доделувањето на наградите и дипломите по повод патрониот празник на училиштето.

 

Наградени ликовни творби:

 

I ва- награда, Јована Иванова

 

II ра- награда, Мартина Николовска

 

III та- награда, Мила Петровска

 

III та- награда, Деспина Досева

Галерија (доделување на дипломи и награди):

 

 

[fblike]

Напишете коментар