[fblike]

Ученичката Јована Давитковска од IX одделение од пу с. Крилатица по освоените први места од општинскиот и регионалниот натпревар по географија се пласира за учество и на Државниот натпревар по географија што се одржа на 13.05.2023 година на Универзитетот за Туризам и Менаџмент Скопје огранизиран од Здружението на професорите по Географија освои 98 поени и прва награда.

Честитки за постигнатиот успех на ученичката и нејзиниот ментор – Даниела Пешева

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ученичката исто така беше наградена од директорката на училиштето Марина Бојковска со таблет-компјутер како награда мотивација да продолжи со постигнување на успеси иу во иднина.

 

[fblike]

Напишете коментар