[fblike]

Учениците од прво до шесто одделение од ООУ „Кочо Рацин“ Кратово во организација на општината на град Кратово како и најмладите од градинката „Царка Андреева” – Кратово денес го одбележаа 1ви април – Денот на шегата. Маскирани во најразлични креативни маски и идеи изработени од самите ученици и со родителите, децата продефилираа од училишниот двор низ градот и во центарот на градот на плоштадот се претставија со програма припремена заедно со своите наставници.

[fblike]

Напишете коментар