[fblike]

Доделувањето на свидетелствата за учениците од I – VIII одделение од централното училиште ООУ „Кочо Рацин“ Кратово ќе се одржи на 3.7.2024 година (среда)  веднаш по завршната приредба и точките подготвени од учениците и нивните класни раководители која што започнува во 09:00 ч.

Датум: 3.7.2024 год.

Почеток: 09:00 ч.

Место: Во просториите на ООУ „Кочо Рацин“ Кратово

[fblike]

Напишете коментар