[fblike]

Почитувани ученици и родители,

Ве известуваме дека најдоцна до 10 Јуни, 2021 год. (четврток), треба задолжително да се вратат учебниците што се користеа во учебната 2020/2021 година.

Ве молиме консултирајте се со Вашите класни раководители за повеќе информации.

[fblike]

Напишете коментар