[fblike]

На детскиот фестивал ,, Распеани срца,, кој се одржа во Саботата 18.9.2021 во домот на културата Ацо Шопов во Штип, ученичката Андреа Николова од VIа одделение која ја изведе песната со наслов ,, Лалињата цветаат за нас,, се закити со заслужено прво место од стручното жири и со право да го претставува нашето училиште и градот Кратово на интернационалниот детски фестивал во Босна ,, Што се пјесмом сања,, каде ќе не претставува со песната ,, Симпатија,,.

 

Видеа од настапите:

[fblike]

Напишете коментар