[fblike]

Книжевен камп за деца и млади „Да бидам, да бидам…“ 2022, Охрид,

7 дена – 7.400 ден на 5 рати

 

Повеќе информации во документот:

GoogleDrive_КНИЖЕВЕН-КАМП-ОХРИД-2022

 

[fblike]

Напишете коментар