[fblike]

Во петок, 30.9.2022 година учениците од 4,5,6 и 7 одделение од ООУ “Кочо Рацин” Кратово под менторство на наставниците Борче Спиридонов, Драги Иванов, Кристина Младеновска Кузмановска и Далибор Трајчев изведоа спортски активноста на тема GO GREEN, промоција на активности на отворено, игри за развој на свест за здрава животна средина и рециклирање.

Повеќе информации и фотографии и видео на линкот:  Тука

 

 

 

[fblike]

Напишете коментар