[fblike]

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПИС НА УЧЕНИЦИ ВО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА – ОНЛАЈН

  1. Најпрвин кликате на овој линк:

https://e-uslugi.mon.gov.mk/

2. Потоа избирате јазик:

3. Не внесувате ништо, туку кликате на жолтото копче:

4. Внесувате корисничко име и лозинка

5. Доколку ви се појави прашање Allow permissions кликате ALLOW или YES

[fblike]

Напишете коментар