[fblike]
Учениците од нашето училиште ООУ „Кочо Рацин“ – Кратово веќе втора година по ред извршија извонредна хуманитарна акција! Покажаа несебичност и добрина преку собирањето на облека и храна за нивните непознати другарчиња, за нивните врсници кои не се во можност да си дозволат облека каква би посакувале.
Прочитајте повеќе на https://www.facebook.com/kukjanasrekjata
[fblike]

Напишете коментар