[fblike]

Ученици од нашето училиште ООУ „Кочо Рацин“ од Кратово припремани од нивните ментори, учествуваа на регионален натпревар по физика и освоија високи резултати. Им честитаме запостигнатите успеси и се надеваме на уште поголеми успеси на државниот натпревар.

[fblike]

Напишете коментар