ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ЕРАЗМУС + ПРОЕКТ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ЕРАЗМУС + ПРОЕКТ Се известуваат учениците кои во учебната 2024/25 година ќе бидат од шесто до деветто одделение при […]