[fblike]

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ЕРАЗМУС + ПРОЕКТ

Се известуваат учениците кои во учебната 2024/25 година ќе бидат од шесто до деветто одделение при ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, дека пријавувањето за учество во мобилноста во Лемесос, Кипар од 6 до 13 октомври, 2024 година, преку Еразмус+ проектот „Ајде да играме пак„ е преку следниот линк:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKxrJYqN1q0F6PAKo-YmWMy3t6vvqd-_aQ5q4wNsLJYgPP0w/viewform?usp=sf_link

Пријавувањето е до 16.05.2024 година (четврток) до 12 часот а од пријавените ќе бидат избрани 8 ученици. Учениците ќе бидат избрани според однапред утврдени критериуми.

[fblike]

Напишете коментар