[fblike]

Учениците од нашето училиште ООУ „Кочо Рацин’ Кратово освоија високи резултати и награди на натпреварот Кенгур 2024

🏆

🥇 Прва награда

 • Павел Трајчев II одд – ментор Станка Спиридонова
 • Арсовска Милена II одд – ментор Лидија Арсовска
 • Теодор Стојановски III одд – ментор Зора Накова
 • Мила Коцевска IV одд. ментор Марина Захариевска

🥈Втора награда

 • Наум Трајчев III одд. – ментор Радослава Костадинова
 • Ана Милевска VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски
 • Михаел Младенов VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски
 • Иван Ѓеоргиевски VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски

🥉Трета награда

 • Христијан Димовски II oдд – ментор Лидија Арсовска
 • Ана Додевска II одд – ментор Станка Спиридонова
 • Теодор Спиридоновски III одд – ментор Зора Накова
 • Галена Цветковиќ V одд. – ментор Соња Додева
 • Михаил Тодоровски VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски
 • Божидар Златковски VII одд. – ментор Габриела Николовска
 • Бојан Арсовски VII одд. – ментор Габриела Николовска

📝Пофалници

 • Филип Митревски II одд. – ментор Лидија Арсовска
 • Симона Краљевска III одд. – ментор Зора Накова
 • Филип Трпковски VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски
 • Михаела Јумерова VII одд. – ментор Љупчо Лазаровски

 

[fblike]

Напишете коментар