[fblike]

Училишниот клуб на волонтери при ООУ Кочо Рацин- Кратово, како дел од ООЦК- Пробиштип, присуствуваа на настанот за доделување на ПХВ пехари за најдобри ЦКА-ПХВ проекти, 2024. Волонтерите од Пробиштип и Кратово го освоија првото место на национално ниво, со 5 проекти оценети со највисока оценка.

 

[fblike]

Напишете коментар