[fblike]

Учениците од подрачното училиште во с.Секулица со една приредба го одбележаа крајот на учебната година. Директорот Борче Спиридонов, заедно со дел од наставниците и родителите ја проследи приредбата, а воедно на сите ученици им посака среќен распуст, и многу успех во наредната учебна година!

[fblike]

Напишете коментар