[fblike]

На државниот натпревар по Биологија организиран од Македонското биолошко друштво при Природно-математичкиот факултет во Скопје одржан на 08.06.2024 година со физичко пшрисуство, ученици од ООУ „Кочо Рацин“ Кратово под менторство на наставничката Нина Манева постигнаа високи резултати и освоија:

7 одделение

  1. Иван Георѓиевски – втора награда
  2. Божидар Златковски – трета награда

9 одделение

  1. Андреј Ѓеоргиевски – втора награда

Им честитаме на учениците за освоените награди и им заблагодаруваме за промовирање на нашето училиште и претставување во најдобро светло. Им посакуваме уште многу успеси и награди.

[fblike]

Напишете коментар