[fblike]

Драги ученици !

1 септември е ден кога училишното ѕвонче ќе заѕвони и ќе ги рашири прегратките за своите ученици.

Првиот училишен ден е ден на надеж , ден за нови почетоци и нови очекувања.

По долгиот топол одмор ви посакувам лесно да ги совладате новите предмети и да добиете нови знаења.

Ви посакувам добро здравје,среќни и весели училишни денови исполнети со радост и многу петки!

Среќна учебна година !

[fblike]