[fblike]

Благодарение на вложениот труд и заложбата на директорката на ООУ „Кочо Рацин“ – Кратово, Марина Бојковска, се изврши набавка на две нови возила наменети за потребите на учениците и наставниот кадар на нашето (бесплатен превоз на ученици и наставен кадар до подрачните училишта, натпревари надвор од општината, патувања).

[fblike]

Напишете коментар