[fblike]

Ученичката од нашето училиште  Андреа Николова освои 3-то место од стручното жири на Интернационалниот детски фестивал “ŠTA SE PJESMOM SANJA” Goražde 2021, одржан во Горажде, Босна и Херцеговина, на 04.12.2021 год.

[fblike]

Напишете коментар