[fblike]

Почитувани,

Во прилог на Ваше запознавање Ви доставуваме Ликовен и литературен Конкурс по повод 150 години од  раѓањето на Гоце Делчев.
Рокот за испраќање на делата е  до 20 април 2022 година.
Ги охрабруваме учениците да земат учество на овој Конкурс.
Со почит,
Превземи документ:
[fblike]

Напишете коментар