[fblike]

Општински натпревар по Географија, учебна 2021/2022 година

Нашето училиште ООУ „Кочо Рацин“ – Кратово, зеде учество во општинскиот натпревар по Географија за учебната 2021/2022 година.

[fblike]

Напишете коментар