[fblike]

Еразмус+ проект “Нуркаме во дигитално изучување на јазик”, четврта мобилност, Изерниа, Италија-

Прв ден: Свечена церемонија за добредојде, креативна работилница во училиштето-домаќин, прием кај Градоначалникот на Изерниа и разглед на стариот дел од градот

 

 

 

[fblike]

Напишете коментар