[fblike]

Ден 2- Работилници за употреба на различни апликации.

Презентација од страна на италијанското училиште за начинот на инклузија на ученици со посебни потреби во нивното училиште конкретно.

Работилница за учениците за употреба на дигитални алатки за креирање на мултимедијални продукти.

Состанок на координаторите за следната мобилност во Турција.

Последни детали пред објавување на мобилната апликација DIDLL.

[fblike]

Напишете коментар