[fblike]

 

На регионалниот натпревар по географија одржан на 21 Мај 2022 год. во Крива паланка, учениците

  • Валентино Ангеловски VI-б одд,
  • Јована Давиткова VIII П.У. С. Крилатица и
  • Бојан Маневски IX-а odd.

од нашето училиште се пласираа на државниот натпревар.

Честитки и само успеси понатаму

[fblike]

Напишете коментар