[fblike]

Нашето училиште изврши набавка на нови модерни клупи и столчиња за учениците од прво одделение како прва фаза од замена на старите и дотрајани клупи и столчиња за сите ученици. Столчињата се со ергономски дизајн, прилагодени за правилен детски развој и држење на телото во седечка положба.

[fblike]

Напишете коментар