[fblike]

Заврши и вториот дел од набавката на лаптоп компјутери за наставниот кадар од ООУ Кочо Рацин – Кратово. Во оваа иницијатива на директорката Марина Бојковска во првиот дел од набавката во 2021 год, каде што беа набавени 30 лаптоп компјутери за дел од наставниот кадар, со новата набавка од уште 32 компјутери ќе бидат покриени сите наставници со вкупно 62 компјутери, каде што наставниците  од нашето училиште ќе бидат спремни за дигиталните предизвици кои што ги носи модерното образование.

[fblike]

Напишете коментар