[fblike]

Честитки за наградените ученици и сите ученици кои учествуваа на ликовниот конкурс. Во прилог Ви ги претставуваме победничките ликовни творби и галеријата доделувањето на наградите и дипломите по повод патрониот празник на училиштето.

 

 

Наградени ликовни творби:

I ва- награда, Марија Симоновска VIIIб

II ра- награда, Илина Чочевска IXa

III та- награда, Мила Петровска VIб

 

 

 

[fblike]

Напишете коментар