[fblike]

Честитки за наградените ученици и сите ученици кои учествуваа на литературниот конкурс. Во прилог Ви ги претставуваме победничките литературни творби и галеријата доделувањето на наградите и дипломите по повод патрониот празник на училиштето.

Наградени ликовни творби:

I ва- награда, Лука Тоневски VIIб

 

II ра- награда, Ива Манева VIIIв

III та- награда, Марија Стаменовска Vа

[fblike]

Напишете коментар