[fblike]

На ден 16.05.2023 година. беше реализирана посета на културно историски споменици и Природно-научниот музеј во Скопје. Во рамките на посетата која беше реализирана согласно наставниот план и програма по предметите Нашата Татковина и Биологија беа посетени следните културно-историски споменици: Скопско Кале, Црквата св. Спас и гробот на Гоце Делчев, Старата скопска чаршија, Музејот на македонската борба за државност и самостојност, Плоштад Македонија, Спомен куќата на мајка Тереза и Природно-научниот музеј на Македонија .

[fblike]

Напишете коментар