[fblike]

По иницијатива на Училишниот парламент по повод меѓународниот ден на жената 8 Март, денес
учениците од нашето училиште им го честитаа празникот подарувајќи им рачно изработени
честитки на припадничките на понежниот пол низ институциите на град Кратово.

[fblike]

Напишете коментар