[fblike]

 

На 28.05.2022 год. на Природно-математичкиот факултет во Скопје се одржа Државен натпревар по Природни науки. Учество на натпреварот зеде ученикот од IV-a одд.

Михаил Иванов кој освои трето место, под менторство на одд. наставник Марија Чочевска.

 

 

 

[fblike]

Напишете коментар