[fblike]

На 14.05.2024 год. ученицнте од  3 одд. iизведоа еднодневна екскурзија до Скопје при што посетија:

  • Аеродромот во СКопје
  • Зоолошката градина,
  • Дикно паркот и
  • Природнонаучен музеј
[fblike]

Напишете коментар