[fblike]

По повод “Неделата на спортот” се организира турнир во футсал за учениците од 6 до 9 одд.

Победници на турнирот се учениците од 9б одд.вооедно и честитки за прикажаната игра во текот на сите натпревари.

[fblike]

Напишете коментар