[fblike]

Учениците од 2 ро и 3 одд од ООУ Кочо Рацин според календарот на Федерацијата за училишен спорт ги совладаа препреките на лесното велосипедско полигонче.

Наставник Трајчев Далибор

[fblike]

Напишете коментар