[fblike]

Се известуваат учениците кои во учебната 2024/25 година ќе бидат ученици од шесто до деветто одделение при ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, дека пријавувањето за учество во следната мобилност во Никозија, Кипар, од 3 до 9 ноември, од Еразмус+ проект „ЛИСТОВИ“ е преку следниот линк: 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNrPJk-KkpAGAYW4MM45KCmmuHSIwQTkE0tJycJz65NEHWRw/viewform?usp=sf_link

 

Пријавувањето е до 12.06.2024 година (среда) а од пријавените ќе бидат избрани 4 ученици. Учениците ќе бидат избрани според однапред утврдени критериуми.

 

Учениците кои ќе се пријават треба да го заследат и јутјуб каналот на проектот на следниот линк: 

https://www.youtube.com/@erasmusleaves

 

[fblike]

Напишете коментар