[fblike]

Се известуваат учениците кои во учебната 2024/25 година ќе бидат од шесто до деветто одделение при ООУ „Кочо Рацин“-Кратово, дека пријавувањето за учество во мобилноста во Флориана, Малта од 24 до 30 ноември, 2024 година, преку Еразмус+ проектот „Ајде да играме пак“ е преку следниот линк: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvVCIOxdN0rnQYTWSR0al7vryieHOjuqcUNoeJUYVUeqYfGA/viewform?usp=sf_link

 

Пријавувањето е до 12.06.2024 година (среда) до 12 часот а од пријавените ќе бидат избрани 8 ученици. Учениците ќе бидат избрани според однапред утврдени критериуми.

[fblike]

Напишете коментар