ИЗВЕСТУВАЊЕ: Враќање на учебници, најдоцна до 10 Јуни, 2021 год. (четврток)

Почитувани ученици и родители, Ве известуваме дека најдоцна до 10 Јуни, 2021 год. (четврток), треба задолжително да се вратат учебниците што се користеа во учебната 2020/2021 година. Ве […]