Наградени најдобрите ученици за учество во проектот „Сајбер безбедност и заштита за стари лица и тинејџери“ – преку играта „Сајбер Лило“

Наградени најдобрите ученици  а сите ученици добија пофалници за учество во проектот „Сајбер безбедност и заштита за стари лица и тинејџери“ – преку играта „Сајбер […]