ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИТЕ ОД ЕРАЗМУС МОБИЛНОСТИТЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

Во рамки на Еразмус + проектите „Биди Безбеден“ и „ГЛАСОВИ“, денес (29.06.2021 година) беа доделени Сертификатите за учество и Еуропас Сертификати на учесниците во виртуелната […]