ВИДЕО: Десеминација на проектот Тренер Бета 1.0 во ООУ “Кочо Рацин” Кратово

Превземено од Трансфермаркет ВИДЕО: Десеминација на проектот Тренер Бета 1.0 во ООУ “Кочо Рацин” Кратово – Transfermarket Денеска во просториите на ООУ “Кочо Рацин” Кратово […]

ДОДЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИТЕ ОД ЕРАЗМУС МОБИЛНОСТИТЕ ВО НАШЕТО УЧИЛИШТЕ

Во рамки на Еразмус + проектите „Биди Безбеден“ и „ГЛАСОВИ“, денес (29.06.2021 година) беа доделени Сертификатите за учество и Еуропас Сертификати на учесниците во виртуелната […]