+38931481118 skolokratovo@gmail.com

Известување: По повод патрониот празник на нашето училиште ООУ “Кочо Рацин” – Кратово

Почитувани, по повод патрониот празник на нашето училиште ООУ„Кочо Рацин” – Кратово, се известуваат наставниците, учениците и родителите дека на ден 22.12.2020 год. (вторник) училиштето ќе работи со скратено времетраење на часовите. Часовите ќе бидат […]

Read More →