+38931481118 skolokratovo@gmail.com

Наградени ликовни и литературни творби по повод патрониот празник на нашето училиште ООУ„Кочо Рацин” – Кратово

Благодариме на сите ученици за учеството на ликовниот и литературниот конкурс по повод патрониот празник на нашето училиште ООУ„Кочо Рацин” – Кратово, пристигнаа навистина прекрасни изработки, ликовни и литературни творби. • Наградени литературни творби: 1. […]

Read More →