[fblike]
Благодариме на сите ученици за учеството на ликовниот и литературниот конкурс по повод патрониот празник на нашето училиште ООУ„Кочо Рацин” – Кратово, пристигнаа навистина прекрасни изработки, ликовни и литературни творби.

• Наградени литературни творби:

1. место – Бојан Маневски VIIIа одд.
2. место – Деспина Арсова VIв одд.
3. место – Јана Вучковиќ VIIа одд.

• Наградени ликовни творби:

1. место – Јована Иванова VIIIб одд.
2. место – Габриел Доленц VIIIб одд.
3. место – Аријана Младеновска VIб одд.
Наградените учесници ќе добијат диплома за освоено место и награда (ќе бидат контактирани од нивните класни раководители), а сите ученици кои учествуваа на конкурсите, ќе добијат благодарници во .pdf формат.
[fblike]

Напишете коментар