[fblike]

Новогодишен ликовен и фото конкурс со изложба на најубавите новогодишни елки

„Новогодишниот ликовен и фото конкурс“ е ликовен и фото конкурс кој е отворен за сите генерации. Конкурсот ќе биде организиран преку Фејсбук и Инстаграм профилите на Институтот за култура и уметност при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“.

За повеќе информации на линкот:

https://msu.edu.mk/novogodisen-konkurs/?fbclid=IwAR32qZniVOO5h5ll1xzFXRx11DrpgEcAKFkB98-q4jzY3xCoS4Suo55I2xs

 

[fblike]

Напишете коментар